Mikä Escape Room on?

Escape Room on jännittävä pakopeli Kuusamon Tropiikissa

Escape Room on interaktiivinen pakopeli, jossa sinusta ja ryhmästäsi tulee osa peliä. Ratkotte mysteerisessä huoneessa 2-6 hengen ryhmässä arvoituksia, selvitätte vihjeitä ja etsitte piilotettuja esineitä. Mitä enemmän perehdytte huoneeseen, sitä enemmän yllätyksiä paljastuu – kaikki ei todellakaan ole sitä, miltä näyttää. Jos onnistutte tehtävässä, ansaitsette vapauden. Aikaa on 60 minuuttia.

Kenelle pakopeli sopii?

Pakopeli on omiaan kaveriporukoille, työporukoille, perheille, pikkujouluihin, syntymäpäiviin tai miksi tahansa muuksi ohjelmanumeroksi, sekä muuten vain ajanvietteeksi, kun arkeen tarvitaan jotain perinteisestä poikkeavaa aktiviteettia. Pakopeli lujittaa yhteishenkeä ja laittaa päättelytaidot koetukselle. Se on taatusti hauskinta, mitä porukalla voitte puuhata!

Pakopelin säännöt

Saapuminen:

  • Paikalle ryhmän kannattaa saapua n. kymmenen minuuttia ennen pelin alkua. Silloin on hyvin aikaa riisua päällysvaatteet, käydä vessassa ja kerrata ohjeet. Näin H-hetkellä, kun ovi suljetaan, ryhmä voi keskittyä heti täysipainoisesti itse haasteeseen.   

Pelin säännöt:

  • Mysteerin ratkaisuun on aikaa 60 min.
  • Ympäristöä tulee tutkia tarkasti ja ryhmän on pelattava yhteen tehtävässä onnistumiseksi.
  • Jos vihjeiden ratkaisu tuntuu liian vaikealta, ryhmä voi saada vinkkejä kerran 10 minuutissa tai pitkin koko peliä.
  • Pelissä ei tarvitse käyttää voimaa eikä kurotella ylöspäin, edes jakkaralle ei tarvitse nousta.
  • Huoneen ovi laitetaan lukkoon, mutta se aukeaa molemmilta puolilta hätätilanteessa.

Varausehdot:

  • Yksittäiset varaukset: jos peliaika joudutaan perumaan, se on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Käyttämättömästä varauksesta peritään 50 €.
  • Peruutukset ja muutokset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse. 

Lahjakortit:

      Lahjakortteja voit ostaa toimipisteestä tai tilaamalla. Voit tilata lahjakortin myös sähköisenä sähkopostiisi tai tekstiviestinä.  Toistaiseksi lahjakortin voimassaoloaika on vähintään 1 vuosi!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!